Siris

by Leen Steyaert

My LipoLip Bag

My LipoLip bag

Samen hebben gespecialiseerd verpleegkundig orthomoleculair voedingsdeskundige Leen Steyaert, auteur van gezondheidsboeken en chef-kok Arno De landtsheer (Owner MyDetox), een voedingslijn ontwikkeld dat jou helpt om het LipoLip dieet by Leen Steyaert optimaal te volgen en zo de beste resultaten te behalen.

Geen gedoe meer met piekeren wat je nu weer mag en zal eten, recepten uit te pluizen, boodschappen te doen of een maaltijd te bereiden die je optimaal kan geven wat je lichaam nodig heeft.

Wij bieden jou een pakket kwaliteitsvolle voeding aan voor een volledige dag, vers bereid door onze chefs en geleverd aan huis of kantoor.

De samenwerking tussen Leen Steyaert en Arno De Landtsheer is een uniek concept. My LipoLip Bag was als eerste die een menu leverde bij een afslankprogramma. Wat het nog unieker maakt is dat we werken met een clean label: er worden totaal geen bewaarmiddelen, glutamaten of E- stoffen gebruikt. Alles is vers en in eigen keuken bereid onder toezicht van onze hoofdchef-kok Arno en wordt onmiddellijk na de bereiding gekoeld van begin tot de levering. U hoeft het enkel op te warmen.