Auteur van het boek: Over Borsten ( Pelckmans Uitgevers)

 NIEUW!! Uniek in België.

Wil je het initiatief nemen en zelf iets doen om je borsten in topconditie te houden?

Zelf ben ik helemaal in de ban van deze borstweefselbehandeling die een volledig therapie inhoudt.

We noemen deze behandeling dan ook graag een borstweefseltherapie omdat ze meer inhoudt dan behandelen alleen.

De dankbaarheid die ik kan ontvangen van vrouwen die terug van hun borsten houden na de borstweefseltharpie omdat vervelende pijnen of spanningen in hun borsten hun leven oncomfortabel maakten, zijn een deugddoende ervaring.

Mijn jarenlange ervaring om met vrouwen te werken en hun algemene en hormonale gezondheid te ondersteunen heeft nu een extra tool om hun welzijn extra te ondersteunen.

 

De borstweefseltherapie is een nieuwe behandel-techniek die speciaal voor vrouwenborsten ontwikkeld is.

Door de behandelingen komt er een betere doorbloeding op gang. Een goede doorbloeding van de borsten helpt de borsten gezond te blijven.

De doorbloeding van de borsten is een delicaat gegeven. Borsten hebben geen groot gespecialiseerd bloedvat omdat borsten later in de ontwikkeling van het embryo ontstaan en omdat er door de longen die achter de borsten lopen alleen via de zijkanten en randen af – en aanvoer kan voorzien worden.

Borsten zijn een intiem gebied en bij de meeste behandelwijzen en therapieën die doorgaans worden aangeboden worden borsten om die reden niet behandeld. Jammer, want veel vrouwen lopen zo met klachten rond terwijl er vaak wél wat aan te doen is. Goed doorbloede borsten kunnen klachten verminderen en veel toekomstige problemen voorkomen.

Een gezonde borst hoort geen pijn te doen. Helaas is het zo dat veel vrouwen pijnlijke, knobbelige of hard aanvoelende borsten hebben en daar niet goed raad mee weten. Er is zeker iets aan te doen en je borsten zullen na een of aantal behandelingen zacht en prettig aanvoelen. Toxines worden afgevoerd en de borsten voelen niet meer als pijnlijk aan.

Een borstweefselbehandeling is net gericht op het verminderen van borstklachten. Denk hierbij aan: Pijnklachten borsten,verhardingen, oneffenheden, kleine cysten, opgezet weefsel in de borsten voor of tijdens de menstruatie.Ook als voorbereiding op zwangerschap en het geven van borstvoeding. Een borstweefsel behandeling kan je ook doen om preventief borstklachten te voorkomen.

Door de behandeling voelen de borsten zachter, voller en meer eigen én wordt het vrouwelijk zelfbeeld versterkt.

Borstweefseltherapie helpt om  uw borsten in een optimale gezondheid te brengen en te behouden.

Dankzij de verbeterde doorbloeding en afvoer van gif- en afvalstoffen loop je minder kans om toekomstige klachten te ontwikkelen. De behandeling voert opgehoopte gifstoffen af die in het borstweefsel aanwezig zijn zodat ontstekingen verminderen en dikwijls verdwijnen.

Geregeld een borstweefselbehandeling ontvangen heeft een ontspannend effect op je hele lichaam en versterkt het gevoel van vrouwelijkheid.Sleutelwoorden bij de VLOW-therapie zijn aandacht en balans. Het is belangrijk dat vrouwen blijven genieten van hun eigen vrouw-zijn en vrouwelijkheid. Borsten zijn hierbij heel belangrijk.

Ik beoog op zeer korte termijn:

Preventieve werking: Misschien heb je nog geen borstklachten. Deze therapie hebben een sterk preventieve werking waardoor borstklachten voorkomen kunnen worden.

Verdwijnen of  gevoelige vermindering van de klachten: Door de behandelingen voelen je borsten gelijkmatiger, steviger en robuuster. De borstweefselbehandelingen hebben bovendien een ontspannend effect, zijn een weldaad voor je lichaam en versterken het gevoel van vrouwelijkheid.

Geruststelling:  Is je mammografie zorgwekkend? Moet je jaarlijks terug voor een borstonderzoek? Kijkt je huisarts zorgelijk maar kan nu nog niets voor je betekenen? De borstweefselbehandeling verbeteren langdurig de doorbloeding en kwaliteit van je borstweefsel.

Borstweefselbhandeling na een ingreep 

Vermits de  therapie het langdurig stimuleren van de doorbloeding in het borstweefsel beoogt, zal hierdoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam zich weer beter kunnen uitten. Dit helpt de borsten gezond te houden of het herstelproces te versnellen na, bij voorbeeld, een borstkankerbehandeling.
Na een medische ingreep is het belangrijk dat vrouwen in contact blijven met hun borsten en dat negatieve ladingen, pijnlijke plaatsen, verhardingen , strengen en lidtekenweefsel, gespannenheid, oedeemvorming kunnen behandeld worden. De borsten zijn niet altijd een goed doorbloed gebied, integendeel, er lopen geen grote slagaders naar toe en geen grote venen vandaan. Hierdoor kunnen de borsten bij een verhoogde spierspanningen of na een ingreep minder goed genezen of kunnen zij langdurig klachten blijven geven.
Door de therapie kan het weefsel na een aantal behandelingen weer ” bevrijd “worden, is het weefsel weer zacht en kunnen de spanningen in de regio hersteld worden. Het is goed mogelijk dat zwellingen en ontstekingen die aanwezig waren nooit meer terugkomen en dat die plekken probleemloos en pijnvrij blijven. Voeding en levensstijlaanpassingen zijn hierbij complementair en soms noodzakelijk.
Duur van de behandeling

De behandeling duurt de eerste maal ongeveer 1,5 u uur en de opvolgbehandelingen meestal 1 u.

Vooraf stuur ik  u een formulier om in te vullen waardoor ik  een volledig beeld krijg van de toestand van je borsten.

Voor een afspraak: 0499 08 48 46

Interessant filmpje over gezonde borsten, thermografie en borstweefselbehandeling